12/02/2023 12/02/2023 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2023 στο Νοσοκομείο του Βαλουκλή, όπου επισκέφθηκε τους τροφίμους του Γηροκομείου, στους οποίους απηύθυνε λόγους παρηγορίας και ενισχύσεως και τους προσέφερε μικρές ευλογίες. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του ενημερώθηκε από τους υπευθύνους και για την πορεία των έργων αποκαταστάσεως του κτηρίου...
12 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2023 - 17:29

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ενημερώθηκε για την αποκατάσταση του Γηροκομείου Βαλουκλή

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ενημερώθηκε για την αποκατάσταση του Γηροκομείου Βαλουκλή

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2023 στο Νοσοκομείο του Βαλουκλή, όπου επισκέφθηκε τους τροφίμους του Γηροκομείου, στους οποίους απηύθυνε λόγους παρηγορίας και ενισχύσεως και τους προσέφερε μικρές ευλογίες.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεώς του ενημερώθηκε από τους υπευθύνους και για την πορεία των έργων αποκαταστάσεως του κτηρίου του Γηροκομείου, το οποίο είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε στο ιστορικό αυτό Ίδρυμα της Ομογενείας, τον περασμένο Αύγουστο.

(Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων