22/01/2022 22/01/2022 Ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), κατόπιν σχετικής εισήγησης της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, αποφάσισε ομοφώνως και ενθέρμως όπως απονείμει τον τίτλο του επίτιμου καθηγητή της Διαχείρισης του Περιβάλλοντος στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Το χρονικό της πρότασης αποτυπώνεται μέσα από την εκπομπή του ΙΟΝΙΑΝ TV, στην οποία...
22 Ιανουαρίου, 2022 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2022 - 16:51

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κοσμήτορας του ΕΑΠ – Πώς έγινε η πρόταση

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κοσμήτορας του ΕΑΠ – Πώς έγινε η πρόταση

Ο πρόεδρος και η Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), κατόπιν σχετικής εισήγησης της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας, αποφάσισε ομοφώνως και ενθέρμως όπως απονείμει τον τίτλο του επίτιμου καθηγητή της Διαχείρισης του Περιβάλλοντος στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Το χρονικό της πρότασης αποτυπώνεται μέσα από την εκπομπή του ΙΟΝΙΑΝ TV, στην οποία ομιλητής είναι ο κ. Οδυσσέας Ζώρας, Πρόεδρος του ΕΑΠ, και ο κ. Καλαβρουζιώτης Ιωάννης, κοσμήτορας Σχολής Θετικών Επιστημών του ΕΑΠ.

Η απόδοση του τίτλου του επίτιμου καθηγητή στον Παναγιώτατο αποτελεί την ύψιστη ακαδημαϊκή διάκριση και με αυτήν επισημαίνεται η διεθνώς καταγραφείσα πολυετής και πολυσχιδής συνεισφορά του στην προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Η τελετή αναγόρευσης έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ημερομηνία που συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα κατά της ερημοποίησης και της ξηρασίας του πλανήτη, στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων