02/10/2022 02/10/2022 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνελεύσεως κ. Mustafa Şentop, Καθηγητή, μετέβη χθες στην Άγκυρα, όπου παρέστη, μαζί με άλλους εκπροσώπους των θρησκευτικών κοινοτήτων και μειονοτήτων, στην επίσημη δεξίωση για την έναρξη της νέας Κοινοβουλευτικής περιόδου. Τον Παναγιώτατο, ο οποίος επέστρεψε αργά το βράδυ στην Πόλη,...
02 Οκτωβρίου, 2022 - 20:53

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης μετέβη στην Άγκυρα

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης μετέβη στην Άγκυρα

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Μεγάλης Τουρκικής Εθνοσυνελεύσεως κ. Mustafa Şentop, Καθηγητή, μετέβη χθες στην Άγκυρα, όπου παρέστη, μαζί με άλλους εκπροσώπους των θρησκευτικών κοινοτήτων και μειονοτήτων, στην επίσημη δεξίωση για την έναρξη της νέας Κοινοβουλευτικής περιόδου.

Τον Παναγιώτατο, ο οποίος επέστρεψε αργά το βράδυ στην Πόλη, συνόδευσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ξανθουπόλεως κ. Παΐσιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων