Οικουμενικό Πατριαρχείο
17 Ιανουαρίου, 2022

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον ιστορικό σύλλογο Α.Σ. Πέραν

Διαδώστε:

Σε μια ιδιαίτερη ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της Αγιοβασιλόπιτας του Α.Σ . Πέραν που διανύει τα 100+1 χρόνια από την ίδρυση του, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ.  Βαρθολομαίου ο οποίος έκανε την πρώτη εμφάνιση του σε Ομογενειακή εκδήλωση μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του από τον κορωνοϊό.

Κατά την  διάρκεια την παραμονής του στους χώρους του ιστορικού συλλόγου της Ομογένειας ο Παναγιώτατος συνομίλησε με τους παρεβρισκόμενους και το ευχάριστο κλίμα ήρθε να ολοκληρώσει ένα παιχνίδι Ping-Pong!

Η τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα προπονήσεων του Συλλόγου όπου παρέστη σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Ανδρέα Ρομβόπουλου. Ακολούθησαν τα κάλαντα και η κοπή της πίττας. Τυχερή της χρονιάς αναδείχθηκε η κ. Didem.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας, Αρχιερατικός Προϊστάμενος της Κοινότητας Σταυροδρομίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας κ. Τζωρτζινα Σουλτανοπούλου.

Φωτογραφίες – βίντεο: Γιάννης

Διαδώστε: