22/09/2022 23/09/2022 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, παρέστη το βράδυ της Τετάρτης, 21 Σεπτεμβρίου 2022, στη δεξίωση που παρέθεσε ο Γενικός Πρόξενος της Ουκρανίας στην Πόλη κ. Roman Nedilskyi, με την ευκαιρία της 31ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας που εορτάστηκε πρόσφατα. Ο Παναγιώτατος εξέφρασε προς τον Γενικό Πρόξενο και τους συνεργάτες...
22 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2022 - 0:29

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε την επέτειο Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε την επέτειο Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, παρέστη το βράδυ της Τετάρτης, 21 Σεπτεμβρίου 2022, στη δεξίωση που παρέθεσε ο Γενικός Πρόξενος της Ουκρανίας στην Πόλη κ. Roman Nedilskyi, με την ευκαιρία της 31ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας που εορτάστηκε πρόσφατα.

Ο Παναγιώτατος εξέφρασε προς τον Γενικό Πρόξενο και τους συνεργάτες του, την συμπάθεια και την αλληλεγγύη της Μητρός Εκκλησίας προς τον δοκιμαζόμενο από τον πόλεμο Ουκρανικό λαό, ο οποίος υπερασπίζεται με σθένος και ηρωισμό την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδος του, και ευχήθηκε σύντομα να επικρατήσει η ειρήνη για το καλό της Ουκρανίας και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων