21/02/2021 21/02/2021 Ο Πάρις Ασανάκης διορίστηκε Νομικός Σύμβουλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κατόπιν απόφασης της Αγίας και Ιεράς Συνόδου. Την είδηση αυτή δέχθηκε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης η οποία όπως σημειώνει σε ανακοίνωση της “είναι υπερήφανη για τον κ. Ασανάκη και θα είναι πάντα στο πλευρό του”. Αναλυτικά αναφέρει: “Με μεγάλη...
21 Φεβρουαρίου, 2021 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2021 - 14:23

Ο Πάρις Ασανάκης Νομικός Σύμβουλος του Οικ. Πατριαρχείου

Διαδώστε:
Ο Πάρις Ασανάκης Νομικός Σύμβουλος του Οικ. Πατριαρχείου

Ο Πάρις Ασανάκης διορίστηκε Νομικός Σύμβουλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κατόπιν απόφασης της Αγίας και Ιεράς Συνόδου.

Την είδηση αυτή δέχθηκε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης η οποία όπως σημειώνει σε ανακοίνωση της “είναι υπερήφανη για τον κ. Ασανάκη και θα είναι πάντα στο πλευρό του”.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Με μεγάλη Χαρά και ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε τον διορισμό σου από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου ως Νομικού συμβούλου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.  Πιστεύουμε ακράδαντα πως κι από την καινούργια σου θέση θα συνεχίσεις να μάχεσαι για τα δικαιώματα των ομογενών μας στην Ίμβρο, στην Τένεδο και στην Κωνσταντινούπολη. Μας ενώνουν οι συνεχείς αγώνες μας για την αναγνώριση των δεινών που υποστήκαμε και την επανόρθωση των αδικιών που έγιναν εις βάρος μας διαχρονικά. Με την υψηλή καθοδήγηση του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχη και την συστράτευση όλων μας θα πετύχουμε την Αναγέννηση της πατρίδας μας!”.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων