11/10/2022 11/10/2022 Τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε το Συσσίτιο της Μεγαλωνύμου Κοινότητας Σταυροδρομίου στην Πόλη και συνέφαγε με τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς του Δημιουργικού Εργαστηρίου της Αγίας Τριάδας και του Δημοτικού του Ζαππείου, στο γεύμα που παρέθεσε ο ίδιος στη μνήμη της μητρός Του. Αφού προσευχήθηκε με...
11 Οκτωβρίου, 2022 - 13:59
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2022 - 13:38

Ο Πατριάρχης στο συσσίτιο της Μεγαλωνύμου Κοινότητας Σταυροδρομίου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης στο συσσίτιο της Μεγαλωνύμου Κοινότητας Σταυροδρομίου

Τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε το Συσσίτιο της Μεγαλωνύμου Κοινότητας Σταυροδρομίου στην Πόλη και συνέφαγε με τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς του Δημιουργικού Εργαστηρίου της Αγίας Τριάδας και του Δημοτικού του Ζαππείου, στο γεύμα που παρέθεσε ο ίδιος στη μνήμη της μητρός Του.

Αφού προσευχήθηκε με όλους μαζί, λέγοντας το Πάτερ ημών, μοιράστηκε τη χαρά της κοινής τράπεζας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, Αρχιερατικώς Προϊστάμενος Σταυροδρομίου, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τράλλεων κ. Βενιαμίν, τους κληρικούς της Κοινότητας, τον Συντονιστή Εκπαίδευσης κ. Γιάννη Γιγουρτσή, τον Πρόεδρο της Κοινότητας κ. Γιώργο Παπαλιάρη, τους εργαζόμενους, τους/τις εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/τριες.

Με το τέλος του γεύματος ευλόγησε «τα περισσεύματα των κλασμάτων της τραπέζης» και ευχήθηκε σε εκπαιδευτικούς και μαθητές καλή σχολική χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων