19/03/2022 19/03/2022 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε τον Άρχοντα Έξαρχο της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, Πρόεδρο της Αδελφότητος Οφφικιαλίων του Οικουμενικού Πατριαρχείου “Παναγία η Παμμακάριστος” και Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους, την Παρασκευή, 18 Μαρτίου, το απόγευμα. Κατά τη συνάντησή του με τον Παναγιώτατο ο κ. Μαρτίνος, ο οποίος συνοδευόταν από...
19 Μαρτίου, 2022 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2022 - 18:21

Ο πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Ο πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε τον Άρχοντα Έξαρχο της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, Πρόεδρο της Αδελφότητος Οφφικιαλίων του Οικουμενικού Πατριαρχείου “Παναγία η Παμμακάριστος” και Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους, την Παρασκευή, 18 Μαρτίου, το απόγευμα.

Κατά τη συνάντησή του με τον Παναγιώτατο ο κ. Μαρτίνος, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Μαρίνα, και τον στενό συνεργάτη του Δρ. Γρηγόριο Πενέλη, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την πορεία των ανακαινιστικών εργασιών του κτηρίου της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, η οποία εδρεύει στους χώρους της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος, αλλά και της Αστικής Σχολής Γαλατά, τη δαπάνη των οποίων ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Εντιμολ. Άρχων.

 

Φωτογραφίες: Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων