30/11/2021 30/11/2021 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε χθες, Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, εκπρόσωπο της Ελληνικής Κυβερνήσεως στην Θρονική εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο οποίος συνοδευόταν από τον κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη, Ομότιμο Καθηγητή και Γενικό Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, την κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, Γενική...
30 Νοεμβρίου, 2021 - 8:11
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 11:45

Ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα στον Έλληνα Υφυπουργό Εξωτερικών

Διαδώστε:
Ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα στον Έλληνα Υφυπουργό Εξωτερικών

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε χθες, Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021, τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, εκπρόσωπο της Ελληνικής Κυβερνήσεως στην Θρονική εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο οποίος συνοδευόταν από τον κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη, Ομότιμο Καθηγητή και Γενικό Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, την κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, Γενική Πρόξενο στην Πόλη, και τον κ. Χριστόδουλο Μαργαρίτη, Διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του κ. Υφυπουργού.

Ο Παναγιώτατος με αφορμή την εορτή του Ιδρυτού της Εκκλησίας Κωνσταντινουπόλεως, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο κ. Κατσανιώτης του απένειμε τιμητικώς τον Σταυρό του Αγίου Ανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, ζητήματα που σχετίζονται με τη ζωή και τη διακονία της Μητρός Εκκλησίας, στην Έδρα της, αλλά και στον κόσμο, καθώς και για την Ομογένεια της Πόλης.

Στη συνάντηση παρέστη και ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ.

Φώτο:  Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων