19/09/2022 20/09/2022 Θέματα που αφορούν το Πρωτόθρονο Πατριαρχείο συζήτησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Λιθουανίας, Δρ. Mantas Adomėnas ο οποίος τον επισκέφθηκε στο Φανάρι. Αναλυτικότερα, το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας, Δρ. Mantas Adomėnas, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ....
19 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 2:19

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Θέματα που αφορούν το Πρωτόθρονο Πατριαρχείο συζήτησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Λιθουανίας, Δρ. Mantas Adomėnas ο οποίος τον επισκέφθηκε στο Φανάρι.

Αναλυτικότερα, το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας, Δρ. Mantas Adomėnas, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη διακονία της Μήτρος Εκκλησίας, καθώς και άλλα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην Άγκυρα κ. Ričardas Degutis, και η Ευγεν. κ. Galina Vascenkaite, Σύμβουλος της Εξοχ. κ. Πρωθυπουργού, ενώ από την πλευρά του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, και ο Μ. Εκκλησιάρχης κ. Αέτιος, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου.

 

 

(Φωτoγραφίες: Nίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων