30/01/2019 30/01/2019 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών του Καναδά, κ.Ian Shugart είχε συνάντηση και μακρά συνομιλία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στις 30 Ιανουαρίου 2019 στο Φανάρι. O κύριος Shugart, που συνοδευόταν από την Διευθύντρια Ανατολικής Ευρώπης και Ευρασίας του Καναδικού Υπουργείου Εξωτερικών κ.Alison Grant, τον Πρέσβη του Καναδά στην Άγκυρα κ. Chris Cooter και τον Γενικό Πρόξενο της...
30 Ιανουαρίου, 2019 - 15:54

O Υφυπουργός Εξωτερικών του Καναδά στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
O Υφυπουργός Εξωτερικών του Καναδά στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών του Καναδά, κ.Ian Shugart είχε συνάντηση και μακρά συνομιλία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στις 30 Ιανουαρίου 2019 στο Φανάρι.

O κύριος Shugart, που συνοδευόταν από την Διευθύντρια Ανατολικής Ευρώπης και Ευρασίας του Καναδικού Υπουργείου Εξωτερικών κ.Alison Grant, τον Πρέσβη του Καναδά στην Άγκυρα κ. Chris Cooter και τον Γενικό Πρόξενο της χώρας στην Πόλη κ. Ulric Shannon, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Παναγιώτατο για τις πρωτοβουλίες της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Ορθοδοξίας, τα ζητήματα που απασχολούν το ποίμνιό της, το ευρισκόμενο στην Έδρα της αλλά και εκείνο στον Καναδά, καθώς και το θέμα της αυτοκεφαλίας της Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Στη συνάντηση παρέστη και ο Μητροπολίτη Προύσης κ.Ελπιδοφόρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων