08/06/2021 08/06/2021 Κατά την αναχώρηση του από το χωριό του, τους Αγίους Θεοδώρους, τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο περίμενε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο, όπου και ο ίδιος είχε φοιτήσει, είδε μαζεμένους τις μαθήτριες και τους μαθητές, μαζί με τους δασκάλους τους, οι οποίοι του ευχήθηκαν με ένα στόμα και μια φωνή,...
08 Ιουνίου, 2021 - 14:13
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2021 - 17:50

ΙΜΒΡΟΣ: Οι μαθητές αποχαιρέτησαν τον Πατριάρχη του Γένους

Διαδώστε:
ΙΜΒΡΟΣ: Οι μαθητές αποχαιρέτησαν τον Πατριάρχη του Γένους

Κατά την αναχώρηση του από το χωριό του, τους Αγίους Θεοδώρους, τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο περίμενε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο, όπου και ο ίδιος είχε φοιτήσει, είδε μαζεμένους τις μαθήτριες και τους μαθητές, μαζί με τους δασκάλους τους, οι οποίοι του ευχήθηκαν με ένα στόμα και μια φωνή, «καλό σας ταξίδι Παναγιώτατε»!

Με τη σειρά του ο Πατριάρχης τους εξέφρασε την πατρική του αγάπη, τους μοίρασε γλυκά και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, ευλογόντας το μέλλον της γενέτειράς του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτατος βρέθηκε στη γενέτειρά για περίπου μια εβδομάδα όπου είχε τη δυνατότητα να συναντηθεί με τους συμπατριώτες τους οποίους προέτρεψε να μην ξεχνούν ποτέ τον τόπου τους και να τον επισκέπτονται τακτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να μην ξεχνούν τη γενέτειρά τους Ίμβρο προέτρεψε κατοίκους κι επισκέπτες ο Οικουμενικός Πατριάρχης απ’ το μαρτυρικό νησί

ΙΜΒΡΟΣ: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ψάλλει το Φως Ιλαρόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομογένεια χρωστά πολλά στον Πατριάρχη του Γένους

Στην Ίμβρο ο Οικουμενικός Πατριάρχης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων