01/02/2019 01/02/2019 Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Γενεθλίων της Θεοτόκου της Κοινότητος Βελιγραδίου, επί τη εορτή του Αγίου Μάρτυρος Τρύφωνος, προστάτου των κηπουρών. Σύμφωνα με το Τυπικό, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πατριάρχης ευλογεί τα κόλλυβα προς τιμήν του Αγίου και...
01 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:37

Οικ. Πατριάρχης: “εις κήπους, αμπελώνας και χωράφια”

Διαδώστε:
Οικ. Πατριάρχης: “εις κήπους, αμπελώνας και χωράφια”

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Γενεθλίων της Θεοτόκου της Κοινότητος Βελιγραδίου, επί τη εορτή του Αγίου Μάρτυρος Τρύφωνος, προστάτου των κηπουρών.
Σύμφωνα με το Τυπικό, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πατριάρχης ευλογεί τα κόλλυβα προς τιμήν του Αγίου και εν συνεχεία διαβάζεται ο λεγόμενος “εις κήπους, αμπελώνας και χωράφια” εξορκισμός του Αγίου Τρύφωνος.
Θα ακολουθήσει δεξίωση στην Κοινοτική Αίθουσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων