02/11/2021 02/11/2021 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τέλεσε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, τα Θυρανοίξια του Ελληνορθόδοξου Ιερού Ναού και Εθνικού Προσκυνήματος του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν της Νέας Υόρκης. Στα Θυρανοίξια του Ελληνορθόδοξου Ναού του Αγίου Νικολάου παρίστανται ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδονός κ. Εμμανουήλ με τη συμμετοχή πλήθους...
02 Νοεμβρίου, 2021 - 18:28
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2021 - 19:53

Η Ομιλία του Πατριάρχη στα Θυρανοίξια στο Σημείο “Μηδέν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Ομιλία του Πατριάρχη στα Θυρανοίξια στο Σημείο “Μηδέν” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος τέλεσε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, τα Θυρανοίξια του Ελληνορθόδοξου Ιερού Ναού και Εθνικού Προσκυνήματος του Αγίου Νικολάου στο Σημείο Μηδέν της Νέας Υόρκης.

Στα Θυρανοίξια του Ελληνορθόδοξου Ναού του Αγίου Νικολάου παρίστανται ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδονός κ. Εμμανουήλ με τη συμμετοχή πλήθους ευλαβών πιστών και σημαντικών προσωπικοτήτων της Ελληνικής Ομογένειας αλλά και αμερικανών αξιωματούχων.

“Με τα Θυρανοίξια αυτά μετατρέπουμε τα έργα του σκότους και του φανατισμού σε έργα φωτός, αγάπης, ελπίδας και προοπτικής”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων