12/05/2020 12/05/2020 Τη μνήμη των Αγίων Γερμανού, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως και Επιφανίου, Επισκόπου Κωνσταντίας της Κύπρου, τίμησαν σήμερα στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης.  Στο παρεκκλήσιο στο Παρεκκλήσιο του Ναού της Σχολής, που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Γερμανό, Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, τελέστηκε Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του επί τρίμηνο εφημερίου, π. Επιφανίου Παντοκρατορινού, που άγει σήμερα τα ονομαστήριά του. Στο τέλος της...
12 Μαΐου, 2020 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2020 - 16:34

Πανηγύρισε το παρεκκλήσιο του Αγίου Γερμανού στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Πανηγύρισε το παρεκκλήσιο του Αγίου Γερμανού στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Τη μνήμη των Αγίων Γερμανού, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως και Επιφανίου, Επισκόπου Κωνσταντίας της Κύπρου, τίμησαν σήμερα στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης. 

Στο παρεκκλήσιο στο Παρεκκλήσιο του Ναού της Σχολής, που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Γερμανό, Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, τελέστηκε Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του επί τρίμηνο εφημερίου, π. Επιφανίου Παντοκρατορινού, που άγει σήμερα τα ονομαστήριά του.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ευλογήθηκαν από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλ. Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, τα κόλλυβα προς τιμήν των Αγίων και ανεγνώσθη τρισάγιο υπέρ αναπάυσεως του Μακαριστού Μητροπολίτου Θεοδωρουπόλεως κ. Γερμανού, μιας οσιακής μορφής των ημερών μας, που χρημάτισε και Ηγούμενος στη Σχολή (1991-1995).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων