25/05/2021 25/05/2021 Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία θα τελεστεί την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 30 Μαΐου, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναφέρει:  Aνακοινούται ότι, επί τη ιερά μνήμη των Αγίων Αρχιεπισκόπων και Πατριαρχών ΚΠόλεως, η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, θα χοροστατήσει εν τω Πανσέπτω Πατριαρχικώ Ναώ, κατά τον...
25 Μαΐου, 2021 - 11:47
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2021 - 11:33

Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία την Κυριακή στο Φανάρι

Διαδώστε:
Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία την Κυριακή στο Φανάρι

Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία θα τελεστεί την Κυριακή της Σαμαρείτιδος, 30 Μαΐου, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο αναφέρει: 

Aνακοινούται ότι, επί τη ιερά μνήμη των Αγίων Αρχιεπισκόπων και Πατριαρχών ΚΠόλεως, η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, θα χοροστατήσει εν τω Πανσέπτω Πατριαρχικώ Ναώ, κατά τον Μ. Εσπερινόν του Σαββάτου, 29ης Μαΐου, και ώραν 4ην μ. μ..

Την επομένην, Κυριακήν της Σαμαρείτιδος, 30ήν ιδίου, η Α. Θ. Παναγιότης, Πατριάρχης, θα προστή της καθιερωμένης Πατριαρχικής και Συνοδικής Θείας Λειτουργίας.

Τον Θείον Λόγον θα κηρύξη ο Σεβ. Μητροπολίτης Μυριοφύτου καί Περιστάσεως κ. Ειρηναίος.

Κατ’ αυτήν θα συμπροσευχηθώσι μέλη της Αδελφότητος Οφφικιαλίων του Οκουμενικού Πατριαρχείου «Παναγία Παμμακάριστος», με επί κεφαλής τόν Πρόεδρον αυτής Εντιμολ. Άρχοντα Έξαρχον κ. Αθανάσιον Μαρτίνον, Πολιτικόν Διοικητήν του Αγίου Όρους.

Φωτογραφία αρχείου ope.gr/ Ραφαήλ Γεωργιάδης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων