13/12/2020 13/12/2020 Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε σήμερα, Κυριακή των Αγίων Προπατόρων, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, χοροστάτησε εκ του Παραθρονίου σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Αύριο ο Παναγιώτατος θα χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Ανδρέα στο Γαλατά. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση: «Ανακοινούται, ότι την Δευτέραν,...
13 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2020 - 14:34

Πατριαρχική χοροστασία στο Φανάρι

Διαδώστε:
Πατριαρχική χοροστασία στο Φανάρι

Στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε σήμερα, Κυριακή των Αγίων Προπατόρων, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, χοροστάτησε εκ του Παραθρονίου σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Αύριο ο Παναγιώτατος θα χοροστατήσει στη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Βατοπαιδινό Μετόχι του Αγίου Ανδρέα στο Γαλατά.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση: «Ανακοινούται, ότι την Δευτέραν, 14ην Δεκεμβρίου, και ώραν 10ην π. μ., επί τη, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά τα Σάββατα και τας Κυριακάς, μεταθέσει της κατά το ιουλιανόν ημερολόγιον εορτής του Αγίου ενδόξου και πανευφήμου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, πανηγυρίζοντος του εν Γαλατά φερωνύμου Ι. Μετοχίου, θα χοροστατήση εν αυτώ κατά την Θείαν Λειτουργίαν η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων