20/09/2022 20/09/2022 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, πληροφορηθείς τον θάνατο του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου πρώην Γουίνιπεγκ κυρού Ιωάννη, τέλεσε στο Πατριαρχικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ανδρέου, σήμερα, Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου, Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιερέως του Θρόνου, περιστοιχούμενος από κληρικούς της Πατριαρχικής Αυλής....
20 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:17

Πατριαρχικό Τρισάγιο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο πρώην Γουίνιπεγκ

Διαδώστε:
Πατριαρχικό Τρισάγιο για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο πρώην Γουίνιπεγκ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, πληροφορηθείς τον θάνατο του αειμνήστου Αρχιεπισκόπου πρώην Γουίνιπεγκ κυρού Ιωάννη, τέλεσε στο Πατριαρχικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ανδρέου, σήμερα, Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου, Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Αρχιερέως του Θρόνου, περιστοιχούμενος από κληρικούς της Πατριαρχικής Αυλής.

Φωτογραφία αρχείου: Νίκος Παπαχρήστου/ Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων