04/11/2021 04/11/2021 Την Τετάρτη επί τη ιερά μνήμη της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και εις ανάμνησιν της διασώσεως του προαστείου των Θεραπείων της Κωνσταντινούπολης από την καταστρεπτική πυρκαγιά τη θαυματουργική επεμβάσει του πολιούχου Αγίου, τελέσθη πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, απουσιάζοντος του Σεβ. Ποιμενάρχου Δέρκων κ. Αποστόλου, ο οποίος τελεί...
04 Νοεμβρίου, 2021 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2021 - 12:38

Περιφορά του Αγίου Γεωργίου στο προάστιο των Θεραπείων

Διαδώστε:
Περιφορά του Αγίου Γεωργίου στο προάστιο των Θεραπείων

Την Τετάρτη επί τη ιερά μνήμη της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και εις ανάμνησιν της διασώσεως του προαστείου των Θεραπείων της Κωνσταντινούπολης από την καταστρεπτική πυρκαγιά τη θαυματουργική επεμβάσει του πολιούχου Αγίου, τελέσθη πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, απουσιάζοντος του Σεβ. Ποιμενάρχου Δέρκων κ. Αποστόλου, ο οποίος τελεί καθήκοντα Πατριαρχικού Επιτρόπου, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Προύσης κ. Ιωακείμ.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας τελέσθη η περιφορά της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Γεωργίου στο προαύλιο του Ιερού Ναού.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων