19/08/2019 19/08/2019 Η καταρρακτώδης βροχή που έπληξε την Κωνσταντινούπολη είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει βουλγαρική Εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, γνωστή και ως “Σιδερένια Εκκλησία”. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας, από την βροχή μπήκε νερό από το καμπαναριό. Σύμφωνα με το Γενικό Προξενείο της Βουλγαρίας στην Κωνσταντινούπολη , το νερό έφθασε στον προθάλαμο της εκκλησίας, αλλά...
19 Αυγούστου, 2019 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2019 - 12:12

Πλημμύρισε η “Σιδερένια Εκκλησία” στην Πόλη

Διαδώστε:
Πλημμύρισε η “Σιδερένια Εκκλησία” στην Πόλη

Η καταρρακτώδης βροχή που έπληξε την Κωνσταντινούπολη είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει βουλγαρική Εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, γνωστή και ως “Σιδερένια Εκκλησία”. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Βουλγαρίας, από την βροχή μπήκε νερό από το καμπαναριό.

Σύμφωνα με το Γενικό Προξενείο της Βουλγαρίας στην Κωνσταντινούπολη , το νερό έφθασε στον προθάλαμο της εκκλησίας, αλλά δεν προξένησε ζημιά, αν και όπως δείχνουν φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο υπάρχουν μικρές ζημιές στους τοίχους και σε κάποιες εικόνες. Έχουν ληφθεί μέτρα καθαρισμού και αποστράγγισης.
Σήμερα, μια κατασκευαστική εταιρεία θα πάει στην περιοχή για να αξιολογήσει τη ζημιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων