13/03/2019 13/03/2019 Το Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” παρευρέθη, σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, στην 6η Εκδήλωση στα πλαίσια του Κύκλου Διαλέξεων “Κωνσταντινούπολη. Ιστορία και Πολιτισμός” της Ένωσης Ομογενών Κωνσταντινούπολης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προύσης και Καθηγούμενο της Θεολογικής Σχολής Χάλκης, κ. Ελπιδοφόρο, ο οποίος ανεπτυξε το θέμα: “Το μέλλον της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης”. Τον...
13 Μαρτίου, 2019 - 20:08
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2019 - 20:21

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: “Το μέλλον της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης”

Διαδώστε:
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: “Το μέλλον της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης”

Το Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” παρευρέθη, σήμερα, Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019, στην 6η Εκδήλωση στα πλαίσια του Κύκλου Διαλέξεων “Κωνσταντινούπολη. Ιστορία και Πολιτισμός” της Ένωσης Ομογενών Κωνσταντινούπολης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προύσης και Καθηγούμενο της Θεολογικής Σχολής Χάλκης, κ. Ελπιδοφόρο, ο οποίος ανεπτυξε το θέμα: “Το μέλλον της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης”.

Τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριαρχη, κ. κ. Βαρθολομαίο, εκπροσωπησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μηλίτου, κ. Απόστολος. Παρέστησαν ο οικείος Ποιμενάρχης Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστινος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Βρυουλων, κ. Παντελεήμων, ο Πρωτοσυγκελος της Ι. Μ. Θεσσαλονίκης, Αρχιμ. Ιάκωβος Αθανασίου, κληρικοί, και πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Ομογενών.

 

 

 

 

 

 

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΣ / ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων