22/10/2021 22/10/2021 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ανακοίνωσε χθες το απόγευμα (21ης Οκτωβρίου 2021), ότι, με την ευκαιρία της επετείου του, ήτοι των 30 χρόνων Πατριαρχίας του, αποφάσισε να προαγάγει σε Δευτερεύοντα τον μέχρι σήμερα Τριτεύοντα κ. Αλέξανδρο, Βιβλιοφύλακα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στη θέση του οποίου προήγαγε τον μέχρι σήμερα Διάκονο της Σειράς κ. Καλλίνικο Χασάπη. Σε Διάκονο της...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 16:12
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 15:41

Προαγωγές διακόνων του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Διαδώστε:
Προαγωγές διακόνων του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ανακοίνωσε χθες το απόγευμα (21ης Οκτωβρίου 2021), ότι, με την ευκαιρία της επετείου του, ήτοι των 30 χρόνων Πατριαρχίας του, αποφάσισε να προαγάγει σε Δευτερεύοντα τον μέχρι σήμερα Τριτεύοντα κ. Αλέξανδρο, Βιβλιοφύλακα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στη θέση του οποίου προήγαγε τον μέχρι σήμερα Διάκονο της Σειράς κ. Καλλίνικο Χασάπη. Σε Διάκονο της Σειράς προήγαγε τον μέχρι σήμερα Πατριαρχικό Διάκονο κ. Βαρνάβα Γρηγοριάδη.

Φώτο: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων