26/08/2022 26/08/2022 Επί την εορτή της κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεότοκου, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται και η σύναξη της Ιεράς εφεστίου της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης εικόνας της Παναγίας, της επιγραφομένης Παυσολύπης, θα τελεσθεί πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Το απόγευμα της Τετάρτης 31 Αυγούστου,...
26 Αυγούστου, 2022 - 18:32
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2022 - 18:25

Πρόγραμμα εορτασμού της Παναγίας Παυσολύπης στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Πρόγραμμα εορτασμού της Παναγίας Παυσολύπης στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Επί την εορτή της κατάθεσης της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεότοκου, ημέρα κατά την οποία εορτάζεται και η σύναξη της Ιεράς εφεστίου της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης εικόνας της Παναγίας, της επιγραφομένης Παυσολύπης, θα τελεσθεί πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Το απόγευμα της Τετάρτης 31 Αυγούστου, θα τελεσθεί στις 18:00 ο Μέγας Εσπερινός της εορτής, χοροστατούντος του ιδίου Αρχιερέως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων