06/02/2023 06/02/2023 Στον φονικό σεισμό των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ο οποίος άφησε πίσω του εκατοντάδες θύματα σε Τουρκία και Συρία αναφέρεται με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Μητροπολίτης Προιοκοννήσου κ. Ιωσήφ. Ο Σεβασμιώτατος σημειώνει ότι ο πόνος είναι κοινός και ότι μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται αρκετοί χριστιανοί. “Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ… ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ...
06 Φεβρουαρίου, 2023 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2023 - 13:18

Προκοννήσου Ιωσήφ για σεισμό σε Τουρκία και Συρία: “Ο πόνος είναι κοινός”

Διαδώστε:
Προκοννήσου Ιωσήφ για σεισμό σε Τουρκία και Συρία: “Ο πόνος είναι κοινός”

Στον φονικό σεισμό των 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ο οποίος άφησε πίσω του εκατοντάδες θύματα σε Τουρκία και Συρία αναφέρεται με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Μητροπολίτης Προιοκοννήσου κ. Ιωσήφ.

Ο Σεβασμιώτατος σημειώνει ότι ο πόνος είναι κοινός και ότι μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται αρκετοί χριστιανοί.

“Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ… ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ… ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΡΙΑΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΝΤΙΟΧΕΙΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!…”, έγραψε.

Διαβάστε επίσης: 

Φονικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας – Εκατοντάδες οι νεκροί – Η Ελλάδα στέλνει βοήθεια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης για τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων