31/05/2023 31/05/2023 Προσκυνηματική επίσκεψη στο Ιερό Κέντρο της Ορθοδοξίας, στο Φανάρι, πραγματοποίησε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, ηγούμενος πεντηκονταμελούς ομίλου κληρικών της επαρχίας του. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά το διάλειμμα της συνεδριαζούσης Αγίας και Ιεράς Συνόδου, παρουσία Συνοδικών Αρχιερέων, υποδέχθηκε τον όμιλο των προσκυνητών στη μεγάλη αίθουσα του Θρόνου και...
31 Μαΐου, 2023 - 14:36
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2023 - 19:51

Προσκυνηματική επίσκεψη στο Φανάρι πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Προσκυνηματική επίσκεψη στο Φανάρι πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου

Προσκυνηματική επίσκεψη στο Ιερό Κέντρο της Ορθοδοξίας, στο Φανάρι, πραγματοποίησε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, ηγούμενος πεντηκονταμελούς ομίλου κληρικών της επαρχίας του.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά το διάλειμμα της συνεδριαζούσης Αγίας και Ιεράς Συνόδου, παρουσία Συνοδικών Αρχιερέων, υποδέχθηκε τον όμιλο των προσκυνητών στη μεγάλη αίθουσα του Θρόνου και τους μίλησε για την θυσιαστική διακονία της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας ανά την οικουμένη και τους κάλεσε με ζήλο και ευσυνειδησία να επιτελούν τα ιερατικά τους καθήκοντα.

Στα πλαίσια της ιεραποδημίας αυτής οι κληρικοί ξεναγήθηκαν στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και επισκέφθηκαν την Μονή της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί και το Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων