28/10/2022 28/10/2022 Στη γενέτειρά του Ίμβρου βρίσκεται από την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προκειμένου να παραστεί στις εόρτιες εκδηλώσεις για το έτος “Βαρθολομαίου Κουτλουμουσιανού του Ιμβρίου”. Ο Παναγιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής στο λιμάνι του νησιού από κατοίκους και τον οικείου Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο. Χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης παρέστη στην...
28 Οκτωβρίου, 2022 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2022 - 10:03

Στη γενέτειρά του Ίμβρο ο Οικουμενικός Πατριάρχης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Στη γενέτειρά του Ίμβρο ο Οικουμενικός Πατριάρχης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη γενέτειρά του Ίμβρου βρίσκεται από την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προκειμένου να παραστεί στις εόρτιες εκδηλώσεις για το έτος “Βαρθολομαίου Κουτλουμουσιανού του Ιμβρίου”.

Ο Παναγιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής στο λιμάνι του νησιού από κατοίκους και τον οικείου Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο.

Χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης παρέστη στην Επιστημονική ημερίδα για τον Βαρθολομαίο Κουτλουμουσιανό τον Ίμβριο την οποία διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων