14/09/2019 14/09/2019 Στη Ρώμη μεταβαίνει αύριο ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, όπου θα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στο Συνέδριο για το ζήτημα και την σχέση του Κανονικού Δικαίου των Ανατολικών Εκκλησιών με τον Οικουμενικό Διάλογο, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, από 16-20 Σεπτεμβρίου, με την παρουσία του Πάπα Φραγκίσκου. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο πλαίσιο της επισκέψεώς του, ο κ. Βαρθολομαίος θα...
14 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:52

Στη Ρώμη αύριο ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στη Ρώμη αύριο ο Οικ. Πατριάρχης

Στη Ρώμη μεταβαίνει αύριο ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, όπου θα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στο Συνέδριο για το ζήτημα και την σχέση του Κανονικού Δικαίου των Ανατολικών Εκκλησιών με τον Οικουμενικό Διάλογο, που θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, από 16-20 Σεπτεμβρίου, με την παρουσία του Πάπα Φραγκίσκου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο πλαίσιο της επισκέψεώς του, ο κ. Βαρθολομαίος θα επισκεφθεί τον Ελληνορθόδοξο Ναό του Αγίου Θεοδώρου Λόφου Παλατίνου, τη Δευτέρα το απόγευμα. Θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Εσπερινού και θα ευλογήσει τους Ορθοδόξους πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων