31/07/2021 31/07/2021 Στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης αφίχθη το πρωί του Σαββάτου ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, επικεφαλής ομίλου εντοπίων ιατρών. Ο Παναγιώτατος, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την περί αυτόν αδελφότητα, μίλησε στους επισκέπτες κατά την διάρκεια δεξίωσης στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής για την ιστορία και...
31 Ιουλίου, 2021 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2021 - 18:18

Στη Χάλκη ο Πατριάρχης επικεφαλής ομίλου ιατρών

Διαδώστε:
Στη Χάλκη ο Πατριάρχης επικεφαλής ομίλου ιατρών

Στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης αφίχθη το πρωί του Σαββάτου ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, επικεφαλής ομίλου εντοπίων ιατρών.

Ο Παναγιώτατος, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό και την περί αυτόν αδελφότητα, μίλησε στους επισκέπτες κατά την διάρκεια δεξίωσης στην Αίθουσα Τελετών της Σχολής για την ιστορία και τη σημασία της ως πνευματικού φυτωρίου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Στη συνέχεια, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν από τον Καθηγούμενο στις αίθουσες διδασκαλίας, το Συνοδικό, τους μαθητικούς κοιτώνες, την βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής.

Κατά την παραμονή του, ο Παναγιώτατος συναντήθηκε επίσης με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Καππαδοκία και όμιλο προσκυνητών από την Ελλάδα.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων