21/05/2020 21/05/2020 Την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Θεολογική Σχολή της Xάλκης. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας της εορτής τελέστηκε τρισάγιο υπέρ αναπάυσεως του αοιδίμου Πατριάρχου Κωνσταντίνου του Ε’ προ του τάφου αυτού, ο οποίος βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Σχολής, πίσω από το ιερό βήμα του...
21 Μαΐου, 2020 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2020 - 12:40

Στη Χάλκη τίμησαν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη

Διαδώστε:
Στη Χάλκη τίμησαν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη

Την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 εορτάστηκε η μνήμη των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Θεολογική Σχολή της Xάλκης. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας της εορτής τελέστηκε τρισάγιο υπέρ αναπάυσεως του αοιδίμου Πατριάρχου Κωνσταντίνου του Ε’ προ του τάφου αυτού, ο οποίος βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Σχολής, πίσω από το ιερό βήμα του Ναού.

Τρισάγιο τελέστηκε επίσης υπέρ αναπαύσεως του Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως Κωνσταντίνου Τυπάλδου, πρώτου Σχολάρχη και Καθηγητή Φιλοσοφίας στη Θεολογική Σχολή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων