11/05/2021 11/05/2021 Την Κυριακή του Θωμά, 9 Μαΐου 2021, με τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και του Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα, Πατριαρχικού Επόπτη Περιφέρειας Βοσπόρου, λειτούργησε στην κοινότητά Νεοχωρίου Βοσπόρου ο Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλος της Μ.τ.Χ.Ε, Δρ. Θεόδωρος Μεϊμάρης. Μετά τη Θεία Λειτουργία, εψάλη τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Αρχιμανδρίτη...
11 Μαΐου, 2021 - 13:01
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2021 - 13:04

Στην Κοινότητα Νεοχωρίου Βοσπόρου ο Μέγας Πρωτοσύγκελλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Διαδώστε:
Στην Κοινότητα Νεοχωρίου Βοσπόρου ο Μέγας Πρωτοσύγκελλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Την Κυριακή του Θωμά, 9 Μαΐου 2021, με τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και του Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα, Πατριαρχικού Επόπτη Περιφέρειας Βοσπόρου, λειτούργησε στην κοινότητά Νεοχωρίου Βοσπόρου ο Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλος της Μ.τ.Χ.Ε, Δρ. Θεόδωρος Μεϊμάρης.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, εψάλη τρισάγιο για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού Αρχιμανδρίτη Θωμά Ταλιέρη, Ιερατικώς Προϊσταμένου της Κοινότητας Νεοχωρίου έως το 1964.

Ακολούθως, στην κοινοτική αίθουσα ανταλλάχθηκαν εόρτιες ευχές. Ο πρόεδρος της κοινότητας, κ. Λάκης Βίγκας, καλωσόρισε τον Μ. Πρωτοσύγκελλο προσφέροντάς του άνθη και παράλληλα τον συνεχάρη για την πρόσφατη προαγωγή του στην τόσο κρίσιμη και νευραλγική θέση της Μ. Πρωτοσυγκελλίας.

Ο Μ. Πρωτοσύγκελος ευχαρίστησε με τη σειρά του την κοινότητα για τη θερμή φιλοξενία υπογραμμίζοντας ότι ήταν η πρώτη του φορά που τέλεσε Θ. Λειτουργία εκτός του Πανσέπτου Πατριαρχικού Ναού.

Πηγή: Σελίδα Facebook Κοινότητα Νεοχωρίου Βοσπόρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων