17/03/2023 17/03/2023 Στην Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο κατά την οποία διαβάστηκε η Γ’ Στάση του Ακαθίστου Ύμνου χοροστάτησε σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ο Παναγιώτατος τηρώντας και φέτος το έθος χοροστάτησε στο Ιερό Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών στην Κωνσταντινούπολη. Στην ακολουθία παρέστη πλήθος πιστών προς τους οποίους ο Οικουμενικός Πατριάρχης πριν το...
17 Μαρτίου, 2023 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2023 - 13:19

Στην Παναγία των Βλαχερνών για τους Γ’ Χαιρετισμούς ο Οικουμενικός Πατριάρχης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Στην Παναγία των Βλαχερνών για τους Γ’ Χαιρετισμούς ο Οικουμενικός Πατριάρχης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο κατά την οποία διαβάστηκε η Γ’ Στάση του Ακαθίστου Ύμνου χοροστάτησε σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Ο Παναγιώτατος τηρώντας και φέτος το έθος χοροστάτησε στο Ιερό Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών στην Κωνσταντινούπολη. Στην ακολουθία παρέστη πλήθος πιστών προς τους οποίους ο Οικουμενικός Πατριάρχης πριν το τέλος της ακολουθίας απηύθυνε πατρικούς λόγους αναφερόμενος στο πρόσωπο της Παναγίας μας.

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το βίντεο με την Ακολουθία: 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων