22/10/2022 22/10/2022 Στις 25 Οκτωβρίου 2022 θα γίνει η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου με τον Βασιλιά της Αγγλίας Κάρολο Γ’. Η συνάντηση θα γίνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Είναι η πρώτη φορά που ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας συναντάται με τον Κάρολο Γ’ με την ιδιότητά του βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος...
22 Οκτωβρίου, 2022 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2022 - 14:38

Στις 25 Οκτωβρίου η συνάντηση Βαρθολομαίου – Βασιλιά Καρόλου

Διαδώστε:
Στις 25 Οκτωβρίου η συνάντηση Βαρθολομαίου – Βασιλιά Καρόλου

Στις 25 Οκτωβρίου 2022 θα γίνει η συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου με τον Βασιλιά της Αγγλίας Κάρολο Γ’.

Η συνάντηση θα γίνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Είναι η πρώτη φορά που ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας συναντάται με τον Κάρολο Γ’ με την ιδιότητά του βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο όπου συμμετέχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων.

Διαβάστε επίσης:

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος- 31 χρόνια στον Οικουμενικό Θρόνο: Ο βίος, οι προκλήσεις και μια προσωπική μαρτυρία

Οι πιστοί της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων έραιναν με άνθη τον Οικουμενικό Πατριάρχη (ΦΩΤΟ)

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Αρχιεπισκοπή Θυατείρων – Δοξολογία στον Ι.Ν Αγίων Πάντων Λονδίνου

Κάρολος Γ’: Η βαθιά σχέση με την Ορθοδοξία και την Ελλάδα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων