27/09/2022 27/09/2022 Την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε την Δευτέρα ο επί κεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία, Πρέσβης κ. Nikolaus Meyer-Landrut. Ο Πρέσβης έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον οποίο είχαν μακρά συζήτηση μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητος. Τον κ. Meyer-Landrut συνόδευαν η σύζυγός του, Ευγεν. κ. Brigitte, και υψηλόβαθμα...
27 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:43

Στο Φανάρι ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Άγκυρα

Διαδώστε:
Στο Φανάρι ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Άγκυρα

Την Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε την Δευτέρα ο επί κεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία, Πρέσβης κ. Nikolaus Meyer-Landrut.

Ο Πρέσβης έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον οποίο είχαν μακρά συζήτηση μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητος.

Τον κ. Meyer-Landrut συνόδευαν η σύζυγός του, Ευγεν. κ. Brigitte, και υψηλόβαθμα στελέχη της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε..

Στη συνάντηση παρέστησαν, επίσης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, ο Μέγας Εκκλησιάρχης κ. Αέτιος, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου, και ο κ. Κωνσταντίνος Δεληκωσταντής, Διευθυντής του Α’ Πατριαρχικού Γραφείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων