31/03/2019 31/03/2019 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες οι δραστηριότητες του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κοντοσκαλίου, με την ευγενική φροντίδα και επιμέλεια της Ελλογ. κ. Μαρίας Χαραλαμπίδου, στελέχους της Ι. Μητροπολεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Όπως κάθε Σάββατο, τα νεαρά βλαστάρια του Εργαστηρίου κατηχήθηκαν στην Ορθόδοξη πίστη, έπαιξαν με κέφι, ασκήθηκαν στο ομαδικό πνεύμα και τέλος διανεμήθηκαν σε αυτά δώρα. Στις δραστηριότητες των μικρών...
31 Μαρτίου, 2019 - 11:43

Στο Καλλιτεχνικό εργαστήρι Κοντοσκαλίου ο Μητρ. Σηλυβρίας

Διαδώστε:
Στο Καλλιτεχνικό εργαστήρι Κοντοσκαλίου ο Μητρ. Σηλυβρίας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες οι δραστηριότητες του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κοντοσκαλίουμε την ευγενική φροντίδα και επιμέλεια της Ελλογ. κ. Μαρίας Χαραλαμπίδου, στελέχους της Ι. Μητροπολεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως. Όπως κάθε Σάββατο, τα νεαρά βλαστάρια του Εργαστηρίου κατηχήθηκαν στην Ορθόδοξη πίστη, έπαιξαν με κέφι, ασκήθηκαν στο ομαδικό πνεύμα και τέλος διανεμήθηκαν σε αυτά δώρα. Στις δραστηριότητες των μικρών παιδιών παραβρέθηκε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος.
Πηγή φωτογραφιών: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων