05/08/2019 05/08/2019 Την Κυριακή 4 Αυγούστου το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Παναγίας Κουμαριωτίσσης στο Νιχώρι του Βοσπόρου τελέστηκε ο Εσπερινός και η Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου. Ακολούθως, στον αυλόγυρο της Παναγίας Κουμαριώτισσας, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Πατριάρχου, η δεύτερη εκδήλωση των Θεοτοκείων 2019, των εκδηλώσεων που διοργανώνει η...
05 Αυγούστου, 2019 - 9:08

Στο Νιχώρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στο Νιχώρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Την Κυριακή 4 Αυγούστου το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Παναγίας Κουμαριωτίσσης στο Νιχώρι του Βοσπόρου τελέστηκε ο Εσπερινός και η Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.
Ακολούθως, στον αυλόγυρο της Παναγίας Κουμαριώτισσας, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Πατριάρχου, η δεύτερη εκδήλωση των Θεοτοκείων 2019, των εκδηλώσεων που διοργανώνει η Κοινότητα Νεοχωρίου κάθε Αύγουστο, με αφορμή την πανήγυρη της Παναγίας.
Έγινε η παρουσίαση του περιηγητικού βιβλίου “Το Μαρμαρένιο Νησί. Περιηγήσεις στον Μαρμαρά της Προποντίδας” του δρ Ιωάννη Παπαχρήστου από τις Εκδόσεις Μπαλτάς.
Ακολούθησε δεξίωση στην Κοινοτική Αίθουσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων