29/01/2020 29/01/2020 Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, συνοδευόμενος υπό του Ιερολ. Πατριαρχικού Διακόνου κ. Βαρνάβα Γρηγοριάδου, μετέβη απόψε Τετάρτην 29 Ιανουαρίου εις το Σισμανόγλειον Μέγαρον και ετίμησε διά της υψηλής Αυτού παρουσίας την διοργανωθείσαν υπό του ενταύθα Γεν. Προξενείου της Ελλάδος παρουσίασιν του βιβλίου της Ελλογ. κ. Δεσποίνης Άνατς Παπαδοπούλου περί της ζωής και της δράσεως...
29 Ιανουαρίου, 2020 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2020 - 21:25

Στο Σισμανόγλειο Μέγαρο ο Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στο Σισμανόγλειο Μέγαρο ο Πατριάρχης

Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, συνοδευόμενος υπό του Ιερολ. Πατριαρχικού Διακόνου κ. Βαρνάβα Γρηγοριάδου, μετέβη απόψε Τετάρτην 29 Ιανουαρίου εις το Σισμανόγλειον Μέγαρον και ετίμησε διά της υψηλής Αυτού παρουσίας την διοργανωθείσαν υπό του ενταύθα Γεν. Προξενείου της Ελλάδος παρουσίασιν του βιβλίου της Ελλογ. κ. Δεσποίνης Άνατς Παπαδοπούλου περί της ζωής και της δράσεως του Μάρκου Πασά, συγχαρείς πατρικώς την συγγραφέα, τους διοργανωτάς και τους ομιλητάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων