21/05/2019 21/05/2019 Πανηγυρικός Εσπερινός απόψε (Δευτέρα 20-5-2019), στον Ι. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της Κοινότητος Σταυροδρομίου, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.  Στον Εσπερινό προσήλθαν πολλοί πιστοί και μαθητές του Ζωγραφείου Λυκείου, υπό τον διευθυντή τους, Γιάννη Δεμιρτζόγλου, αλλά και παράγοντες της Ομογένειας, όπως ο Γιώργος Παπαλιάρης και ο Αντώνης Παριζιάνος. Τον Πατριάρχη προσφώνησε καταλλήλως ο Μητροπολίτης...
21 Μαΐου, 2019 - 11:44

Στον Άγιο Κωνσταντίνο Σταυροδρομίου ο Οικ. Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στον Άγιο Κωνσταντίνο Σταυροδρομίου ο Οικ. Πατριάρχης

Πανηγυρικός Εσπερινός απόψε (Δευτέρα 20-5-2019), στον Ι. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της Κοινότητος Σταυροδρομίου, χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.  Στον Εσπερινό προσήλθαν πολλοί πιστοί και μαθητές του Ζωγραφείου Λυκείου, υπό τον διευθυντή τους, Γιάννη Δεμιρτζόγλου, αλλά και παράγοντες της Ομογένειας, όπως ο Γιώργος Παπαλιάρης και ο Αντώνης Παριζιάνος.
Τον Πατριάρχη προσφώνησε καταλλήλως ο Μητροπολίτης Τρανουπόλεως κ. Γερμανός, Επόπτης της Περιφέρειας Σταυροδρομίου.  Ακολούθησε δεξίωση στον αύλειο χώρο του Ναού.

Φωτογραφίες: Ηλίας Κουλουρίδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων