12/03/2021 13/03/2021 Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε την Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021, ο νεοδιορισθείς Πρέσβης της Τουρκικής Δημοκρατίας στις ΗΠΑ, Εξοχ. κ. Hasan Murat Mercan. Ο κ. Mercan, ο οποίος συνοδευόταν από τον κ. Ender Saritekin, επί κεφαλής της Υποδιεύθυνσης για την Αμερική, του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο,...
12 Μαρτίου, 2021 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2021 - 0:52

Στον Οικουμενικό ο Πρέσβης της Τουρκίας στις ΗΠΑ

Διαδώστε:
Στον Οικουμενικό ο Πρέσβης της Τουρκίας στις ΗΠΑ

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε την Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021, ο νεοδιορισθείς Πρέσβης της Τουρκικής Δημοκρατίας στις ΗΠΑ, Εξοχ. κ. Hasan Murat Mercan.

Ο κ. Mercan, ο οποίος συνοδευόταν από τον κ. Ender Saritekin, επί κεφαλής της Υποδιεύθυνσης για την Αμερική, του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας, έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς ζητήματα που απασχολούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την διακονία του στην Έδρα του, αλλά και στον κόσμο, καθώς και για την παρουσία της Ορθοδοξίας στις ΗΠΑ και το πολυδιάστατο έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Φωτογραφίες: Νίκος Μαγγίνας / Οικουμενικό Πατριαρχείο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων