30/01/2022 30/01/2022 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε, το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022, τον Υφυπουργό Εσωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Muhterem İnce, μαζί με τους κ.κ. Kürşat Kırbıyık και Mehmet Yüzer, υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και τον κ. Burhan Ersoy, επί κεφαλής της Γενικής Διευθύνσεως Βακουφίων, με τους οποίους είχε την ευκαιρία...
30 Ιανουαρίου, 2022 - 9:44
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2022 - 11:17

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Υφυπ. Εσωτερικών της Τουρκίας

Διαδώστε:
Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Υφυπ. Εσωτερικών της Τουρκίας

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε, το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022, τον Υφυπουργό Εσωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Muhterem İnce, μαζί με τους κ.κ. Kürşat Kırbıyık και Mehmet Yüzer, υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και τον κ. Burhan Ersoy, επί κεφαλής της Γενικής Διευθύνσεως Βακουφίων, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει ζητήματα που απασχολούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Ρωμαίηκη Κοινότητα.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, παρέστησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, ο κ. Παντελεήμων Βίγκας, Άρχων Χαρτοφύλαξ της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, ο κ. Γεώργιος Παπαλιάρης Πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων και άλλοι ομογενειακοί παράγοντες.

 

 

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου

Πηγή: Οικουμενικό Πατριαρχείο / ec-patr.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων