15/04/2022 15/04/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και τον νέο Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο δέχθηκε χθες, Πέμπτη 14 Απριλίου, στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι δύο Μητροπολίτες συζήτησαν, σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, με τον Πρωθυπουργό διάφορα θέματα που αφορούν στο Οικουμενικό...
15 Απριλίου, 2022 - 8:12
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2022 - 8:15

Στον Πρωθυπουργό Ιεράρχες του Οικουμενικού Θρόνου

Διαδώστε:
Στον Πρωθυπουργό Ιεράρχες του Οικουμενικού Θρόνου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και τον νέο Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο δέχθηκε χθες, Πέμπτη 14 Απριλίου, στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι δύο Μητροπολίτες συζήτησαν, σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, με τον Πρωθυπουργό διάφορα θέματα που αφορούν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και μετέφεραν τις ευχές του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.

Φωτογραφίες : Δημήτρης Παπαμήτσος/ Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων