09/10/2022 09/10/2022 Επίσημη επίσκεψη στη Σμύρνη πραγματοποιεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος σήμερα θα χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία στον ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής.  Χθες ο Παναγιώτατος επισκέφθηκε την περιοχή του Τσεσμέ μαζί με τον Δήμαρχο της περιοχής κ. Εκρέμ Οράν, με τον οποίο επισκέφθηκαν τον Ναό της Παναγίας στα Αλάτσατα και τον Ναό του...
09 Οκτωβρίου, 2022 - 8:10
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2022 - 8:12

Στον Τσεσμέ της Σμύρνης ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στον Τσεσμέ της Σμύρνης ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Επίσημη επίσκεψη στη Σμύρνη πραγματοποιεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος σήμερα θα χοροστατήσει στην Θεία Λειτουργία στον ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής. 

Χθες ο Παναγιώτατος επισκέφθηκε την περιοχή του Τσεσμέ μαζί με τον Δήμαρχο της περιοχής κ. Εκρέμ Οράν, με τον οποίο επισκέφθηκαν τον Ναό της Παναγίας στα Αλάτσατα και τον Ναό του Αγίου Χαράλαμπους.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο στο γραφείο του και ενημερώθηκε για θέματα της περιοχής, ενώ ευχήθηκε να συμπεριληφθεί στον μόνιμο κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO το Κάστρο του Τσεσμέ, το οποίο βρίσκεται σήμερα στον “δοκιμαστικό” κατάλογο.

Ο Δήμαρχος Τσεσμέ παρέθεσε γεύμα προς τιμήν του Παναγιωτάτου, τον οποίο συνόδευαν οι Μητροπολίτες Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος και Κρήνης κ. Κύριλλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων