12/11/2022 12/11/2022 Συναντήσεις διαδοχικά με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο, είχε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου 2022, στην Αρχιεπισκοπή, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. Οι συναντήσεις ήταν ολιγόλεπτες και πραγματοποιήθηκαν μετά το πέρας της εξόδιου ακολουθίας στον καθεδρικό ναό του Αποστόλου Βαρνάβα για τον...
12 Νοεμβρίου, 2022 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2022 - 19:06

Συναντήσεις Αναστασιάδη με Οικουμενικό Πατριάρχη και Σακελλαροπούλου 

Διαδώστε:
Συναντήσεις Αναστασιάδη με Οικουμενικό Πατριάρχη και Σακελλαροπούλου 

Συναντήσεις διαδοχικά με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο, είχε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου 2022, στην Αρχιεπισκοπή, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.

Οι συναντήσεις ήταν ολιγόλεπτες και πραγματοποιήθηκαν μετά το πέρας της εξόδιου ακολουθίας στον καθεδρικό ναό του Αποστόλου Βαρνάβα για τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β και πριν το γεύμα που παρέθεσαν τα μέλη της Ιεράς Συνόδου προς τους επισήμους που παρέστησαν στην κηδεία.

 

Συνάντηση είχαν επίσης στο χώρο της Αρχιεπισκοπής η κ. Σακελλαροπούλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ο οποίος είδε για λίγα λεπτά οικογένειες Ελλήνων από την Ίμβρο και την Τένεδο που διαμένουν στην Κύπρο. Ο Πατριάρχης συνομίλησε επίσης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, ενώ τον χαιρέτισαν εκπρόσωποι άλλων Εκκλησιών που ήταν εκεί για την κηδεία του Αρχιεπισκόπου.

Στο κτίριο της Αρχιεπισκοπής εισήλθε μετά το πέρας της εξόδιου ακολουθίας και η Πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Κύπρο.

Πηγή: ΚΥΠΕ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων