01/04/2021 01/04/2021 Συνάντηση με διπλωμάτες είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο Φανάρι. Ο Παναγιώτατος δέχθηκε συγκεκριμένα σε ακρόαση τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Άγκυρα κ. Χαβιέ Χεργκουέτα καθώς επίσης και τον Πρέσβη του Περού Αλμπέρτο Καμπάνα Μπολουάρτε. Χθες, ο Παναγιώτατος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων που τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό...
01 Απριλίου, 2021 - 8:44
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2021 - 8:46

Συνάντηση με διπλωμάτες είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Συνάντηση με διπλωμάτες είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Συνάντηση με διπλωμάτες είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο Φανάρι. Ο Παναγιώτατος δέχθηκε συγκεκριμένα σε ακρόαση τον Πρέσβη της Ισπανίας στην Άγκυρα κ. Χαβιέ Χεργκουέτα καθώς επίσης και τον Πρέσβη του Περού Αλμπέρτο Καμπάνα Μπολουάρτε.

Χθες, ο Παναγιώτατος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων που τελέστηκε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Τέλος, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος θα χοροστατήσει αύριο Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021, στις 10.30 το πρωί, στην Ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στο Ιερό Αγίασμα της Παναγίας των Βλαχερνών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων