15/09/2021 15/09/2021 Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας κ. Μάριο Ντράγκι είχε χθες, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο πλαίσιο των εργασιών του Διαθρησκειακού Φόρουμ της Συνόδου Κορυφής της G20, που πραγματοποιείται στην Μπολόνια. Ο Ιταλός Πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σπουδαίο έργο στον πρωτοποριακό ρόλο του Παναγιωτάτου στα ζητήματα προστασίας του Περιβάλλοντος. Κατά...
15 Σεπτεμβρίου, 2021 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2021 - 10:12

Συνάντηση με τον Μάριο Ντράγκι είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Συνάντηση με τον Μάριο Ντράγκι είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας κ. Μάριο Ντράγκι είχε χθες, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο πλαίσιο των εργασιών του Διαθρησκειακού Φόρουμ της Συνόδου Κορυφής της G20, που πραγματοποιείται στην Μπολόνια.

Ο Ιταλός Πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σπουδαίο έργο στον πρωτοποριακό ρόλο του Παναγιωτάτου στα ζητήματα προστασίας του Περιβάλλοντος.

Κατά την ομιλία του στο Φόρουμ ο Οικουμενικός Πατριάρχης παρότρυνε όλους τους ηγέτες των μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου να είναι οι πρώτοι οι οποίοι θα συνεργαστούν και με τις συντονισμένες ενέργειές του να εξασφαλίσουν ένα βιώσιμο περιβάλλον έτσι ώστε να επουλωθεί η κλιματική αλλαγή που μαστίζει τον πλανήτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ

Επίσης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, επί τη εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, χθες, χοροστάτησε κατά την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου της Μπολόνια στην Ιταλία. Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος, κληρικοί της Μητροπόλεως Ιταλίας και πολλοί πιστοί. Τον Πατριάρχη προσφώνησε ο Μητροπολίτης Ιταλίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων