29/11/2020 29/11/2020 Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, παρέστη στη συνάντηση που διοργάνωσαν, σήμερα, Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, στο Ανάκτορο του Dolmabahçe, ο Εξοχ. Υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Abdulhamit Gül και ο Εξοχ. Πρέσβης κ. İbrahim Kalın, Εκπρόσωπος της Τουρκικής Προεδρίας, με τους επί κεφαλής και εκπροσώπους των μη...
29 Νοεμβρίου, 2020 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2020 - 21:46

Συνάντηση Οικουμ. Πατριάρχου με Υπουργό Δικαιοσύνης Τουρκίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Οικουμ. Πατριάρχου με Υπουργό Δικαιοσύνης Τουρκίας

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση, παρέστη στη συνάντηση που διοργάνωσαν, σήμερα, Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, στο Ανάκτορο του Dolmabahçe, ο Εξοχ. Υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Abdulhamit Gül και ο Εξοχ. Πρέσβης κ. İbrahim Kalın, Εκπρόσωπος της Τουρκικής Προεδρίας, με τους επί κεφαλής και εκπροσώπους των μη μουσουλμανικών θρησκευτικών Κοινοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως αντηλλάγησαν απόψεις επί ζητημάτων που απασχολούν τις θρησκευτικές μειονότητες της χώρας.

Τον Παναγιώτατο συνόδευε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ιωακείμ, Αρχιγραμματέας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου.

Ο Παναγιώτατος δέχθηκε σήμερα, επίσης, και επίσημη Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ρώμης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων