27/11/2021 27/11/2021 Συνάντηση με την βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη είχε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο πλαίσιο της πρόσφατης εξαήμερης επίσκεψης του στην Αθήνα. Η βουλευτής είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Παναγιώτατο για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από την Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση, μια σημαντική πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου...
27 Νοεμβρίου, 2021 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2021 - 12:54

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με την βουλευτή Έλενα Ράπτη

Διαδώστε:
Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με την βουλευτή Έλενα Ράπτη

Συνάντηση με την βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη είχε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο πλαίσιο της πρόσφατης εξαήμερης επίσκεψης του στην Αθήνα.

Η βουλευτής είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Παναγιώτατο για το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Προστασία των Παιδιών από την Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση, μια σημαντική πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η κυρία Ράπτη δήλωσε πως το 2013, αναλαμβάνοντας το συντονισμό της καμπάνιας «ένα στα πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον τερματισμό του φαινομένου, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης την δέχτηκε στο Πατριαρχείο.

Στη συνάντησή τους του παρουσίασε όλα τα εργαλεία του Τμήματος για τα δικαιώματα του Παιδιού, για την ενημέρωση των παιδιών και την ευαισθητοποίηση των μεγάλων καθώς και τους στόχους του προγράμματος στην ελληνική κοινωνία. Τέλος, η βουλευτής τον ευχαρίστησε θερμά που από τότε μέχρι σήμερα παραμένει σταθερά αρωγός στον αγώνα για την προστασία των παιδιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων