14/10/2021 14/10/2021 Με τον Προϊστάμενο του Ιστορικού και Παλαιογραφικού Αρχείου του ΜΙΕΤ, Αγαμέμνονα Τσελίκα, Καθηγητή Φιλολογίας – Παλαιογραφίας συναντήθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός. Κατά τη μακρά συζήτησή τους με τον Καθηγητή, εθίγησαν ζητήματα αφορώντα την Βιβλιοθήκη, το Ιστορικό Αρχείο και τις πρόσφατες εκδοτικές δραστηριότητες της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, καθώς και προτάσεις για την περαιτέρω...
14 Οκτωβρίου, 2021 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2021 - 21:46

Συνάντηση του Επισκόπου Αραβισσού με τον Καθηγητή Α. Τσελίκα

Διαδώστε:
Συνάντηση του Επισκόπου Αραβισσού με τον Καθηγητή Α. Τσελίκα

Με τον Προϊστάμενο του Ιστορικού και Παλαιογραφικού Αρχείου του ΜΙΕΤ, Αγαμέμνονα Τσελίκα, Καθηγητή Φιλολογίας – Παλαιογραφίας συναντήθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός.

Κατά τη μακρά συζήτησή τους με τον Καθηγητή, εθίγησαν ζητήματα αφορώντα την Βιβλιοθήκη, το Ιστορικό Αρχείο και τις πρόσφατες εκδοτικές δραστηριότητες της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, καθώς και προτάσεις για την περαιτέρω ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου της.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων