06/12/2022 06/12/2022 Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο της Βουλής της Μάλτας Angelo Farrugia είχε σήμερα Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ιδιαίτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου, όπου ο Πρόεδρος Farrugia υποδέχθηκε με θέρμη τον Παναγιώτατο, στο επίσημο γραφείο του. Ακολούθησε διευρυμένη συνάντηση με την συμμετοχή της Πατριαρχικής συνοδείας, βουλευτών της συμπολίτευσης και...
06 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:57

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Πρόεδρο της Βουλής της Μάλτας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Πρόεδρο της Βουλής της Μάλτας

Συνάντηση με τον τον Πρόεδρο της Βουλής της Μάλτας Angelo Farrugia είχε σήμερα Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Ιδιαίτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου, όπου ο Πρόεδρος Farrugia υποδέχθηκε με θέρμη τον Παναγιώτατο, στο επίσημο γραφείο του.

Ακολούθησε διευρυμένη συνάντηση με την συμμετοχή της Πατριαρχικής συνοδείας, βουλευτών της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, αλλά και συνεργατών του Προέδρου, ο οποίος αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της συνόδευσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Αίθουσα της Ολομέλειας, όπου τον ενημέρωσε για την λειτουργία του Κοινοβουλίου.

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

 

Διαβάστε επίσης:

Πατριαρχική χοροστασία για την εορτή του Αγίου Νικολάου στη Μάλτα (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων