26/10/2021 26/10/2021 “Είμαστε ευγνώμονες για τη σημερινή πρωινή φιλόξενη συνάντηση μεταξύ του Οικουμενικού Πατριάρχη και της κας Nancy Pelosi” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Και οι δύο συμφώνησαν για τη σημασία της θρησκευτικής ελευθερίας και την ανάγκη υποστήριξης των αναπτυσσόμενων εθνών για την εξασφάλιση εμβολίων COVID”. Η κα Νάνσυ Πελόσι υπηρετεί το αξίωμα...
26 Οκτωβρίου, 2021 - 20:24
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2021 - 20:48

Συνάντηση του Πατριάρχη με τη Νάνσυ Πελόσι (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Συνάντηση του Πατριάρχη με τη Νάνσυ Πελόσι (ΦΩΤΟ)

“Είμαστε ευγνώμονες για τη σημερινή πρωινή φιλόξενη συνάντηση μεταξύ του Οικουμενικού Πατριάρχη και της κας Nancy Pelosi” αναφέρει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Και οι δύο συμφώνησαν για τη σημασία της θρησκευτικής ελευθερίας και την ανάγκη υποστήριξης των αναπτυσσόμενων εθνών για την εξασφάλιση εμβολίων COVID”. Η κα Νάνσυ Πελόσι υπηρετεί το αξίωμα της Πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών από το 2019.

“Εξ ονόματος της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, εξ ονόματος της πολιτείας μου της Νέας Υόρκης, και εξ ονόματος του αμερικανικού λαού, θέλω να καλωσορίσω τον Παναγιώτατο Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Καπιτώλιο” είπε ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας κ. Τσακ Σούμερ.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – Ο Λευκός Οίκος για την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων