15/05/2022 16/05/2022 Στον περίβολο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, συναυλία κλασσικής και παραδοσιακής μουσικής, διοργανωθείσα από το Üsküdar Amerikan Lisesi της Κωνσταντινουπόλεως. Την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, εκπροσώπησε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Βαρθολομαίος Τάκος. Κατά την έναρξη της συναυλίας ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό...
15 Μαΐου, 2022 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 11:41

Συναυλία κλασσικής και παραδοσιακής μουσικής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Συναυλία κλασσικής και παραδοσιακής μουσικής στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Στον περίβολο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαΐου 2022, συναυλία κλασσικής και παραδοσιακής μουσικής, διοργανωθείσα από το Üsküdar Amerikan Lisesi της Κωνσταντινουπόλεως.

Την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, εκπροσώπησε ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Βαρθολομαίος Τάκος.

Κατά την έναρξη της συναυλίας ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και καλωσόρισε τους επισκέπτες στον χώρο της Θεολογικής Σχολής, αναφερόμενος στην μακρά και σπουδαία ιστορία της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων